Varškės desertas su persikais

yGSap5Qpmvo

Jums reikės:

  • 500 g varškės;
  • 25 g agaro;
  • 1 skardinės kondensuoto pieno;
  • konservuotų arba šviežių persikų (rinkitės tai, kas jums labiau patinka).

Ruošimo eiga

Į stiklinę šalto virinto vandens supilame agarą. Paliekame 10 min. pastovėti. Po to kaitiname maišant iki užvirimo, kol visiškai ištirps agaro milteliai. Varškę sutriname ir išmaišome su kondensuotu pienu iki vientisos masės. Sudedame supjaustytus persikus ir dar kartą viską permaišome. Į šią masę supilame pravėsusį agarą. Vėl išmaišome, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Supilame į formą ir paliekame 5–6 valandoms šaldytuve, kad sustingtų.

Skanaus!

Saulėgrąža.com