Natūraliai salstelėjęs briuselinių kopūstų skonis maloniai persipina su pomidorų padažo rūgštele. Aguonos valgiui suteikia pikantiškumo, o padažui naudojamas „sambar masala”..
Anantara das – visoje Lietuvoje gerai žinomas Vedų filosofijos mokytojas, ajurvedos gydytojas, psichologas ir teisininkas. Jis konsultuoja daugybę žmonių dvasinės..
Kaliaropė ir pastarnokas – puikios rečiau naudojamos žieminės daržovės, sulaukiančios gerai įruoštuose rūsiuose ankstyvo pavasario. Šiame recepte daržovės verdamos bolivinės..
Anantara das – visoje Lietuvoje gerai žinomas Vedų filosofijos mokytojas, ajurvedos gydytojas, psichologas ir teisininkas. Jis konsultuoja daugybę žmonių dvasinės..
Prabangus patiekalas, išryškinantis nepakartojamą skrudinto saldaus pieno sūrio savybę sugerti bei atkartoti patiekalo skonį ir aromatą. Patiekite su duona arba..
Greitas sausų ryžių apkepimas karštuose riebaluose prieš juos verdant padeda išvirti birius, purius, nesulipusius ryžius. Aguonos ryžiams suteikia lengvo traškumo..
„Kofta” – indiški daržovių kotletai arba maltiniai, patiekiami su padažais arba pagardais. Dažniausiai naudojamos daržovės tokio tipo valgiui yra bulvės,..
Dabar nebereikia dirbti stovimo darbo, kad galėtum pagrįstai skųstis kojų skausmais. Fizinės veiklos trūkumas, visa diena, praleista prie kompiuterio, lėtina..
Rankų darbo saldainiai išlošia visais gyvenimo atvejais: juos labai smagu ruošti, nėra jokių konservantų, dirbtinų dažiklių, aromatų ar standiklių, dėl..
Puikiai žinoma, kad tiek japoninis ridikas („diakonas“), tiek moliūgų sėklos yra sveikatos šaltinis. Naujas, netikėtas, tačiau puikiai nusisekęs derinys. Pagal..
Šios libanietiškos salotos greičiausiai yra pats populiariausias visų Vidurio Azijos šalių „mezzo“, t. y. užkandis. Originaliame klasikiniame recepte šioms salotoms..