Siūlome pasigaminti išskirtinių, netikėtais poskoniais sužavinčių vegetariškų suši.
Reikės:
Saulėgrąžų sėklų
Abrikosų
Morkos
Pomidoro
Saliero
Prieskonių: druskos, asafetidos, juodųjų pipirų, jalapeno gabalėlių
Nori lapų
Sojos padažo
Eiga:
Saulėgrąžų sėklas ir abrikosus 2-4 val. pamirkome. Sudedame jas į trintuvą kartu su morka ir abrikosais, sumalame. Pomidorą smulkiai supjaustome. Saliero kotus sukapojame gabaliukais. Viską sumaišome. Pagal skonį dedame druską, asafetidą, juodus pipirus arba jalapeno gabaliukus. Ant Nori lapo dedame gautą masę. Susukam Nori lapą ir jo kraštą (truputį pašlapinę vandeniu) užspaudžiame. Supjaustome ritinėliais ir patiekiame su sojos padažu.
Susiję Straipsniai