Skanus, kvapnus, aštrus moliūgų troškinys.
Jums reikės:
- 400 g moliūgo;
- 400 ml kokosų pieno;
- 150 ml vandens;
- 1 a.š. maltų kalendrų;
- 1 a. š. maltų kuminų;
- 1/2 a. š. „Curry Masala“ prieskonių mišinio;
- 1 čili pipiro;
- 1 v. š. smulkiai supjaustyto imbiero;
- druskos pagal skonį.
Gaminimo eiga
- Moliūgą supjaustome kubeliais.
- Keptuvėje įkaitiname 2 v. š. aliejaus, beriame imbierą ir maišant kepame 1 minutę.
- Dedame supjaustytą čilį pipirą ir prieskonius. Maišant kepame dar 30 sekundžių.
- Į keptuvę dedame moliūgą, permaišome ir kepame 1-2 minutes.
- Pilame kokosų pieną, vandenį, pagardiname druska ir užverdame ant didelės ugnies.
- Troškiname ant mažos ugnies uždengus dangčiu kol moliūgas suminkštės (apie 10 minučių).
- Tiekiame su ryžiais.
Skanaus!
Paveikslėliai iš svetainės Ajurvedoszinios.lt
Susiję Straipsniai