Ispaninio šalavijo sėklų pudingas

1-5fba7208c55b0

Tobulas desertas. Natūraliai saldus moliūgų, bananų ir datulių sluoksnis nuostabiai dera su gaiviu kokosų pieno ir ispaninio šalavijo sėklų sluoksniu.

Ingredientai:

  • 100 g moliūgų tyrės;
  • 1 bananas;
  • 1-2 datulės;
  • 250 g kokosų pieno (iš skardinės);
  • 2 v.š. čija sėklų;
  • 1/2 a. š. malto cinamono;
  • 1/8 a. š. malto kardamono;
  • 1-2 a. š. citrinos sulčių;
  • 1 a. š. klevų sirupo.

Paruošimo būdas:

  1. Sutriname bananą kartu su datulėmis ir 150 g kokosų pieno. Įmaišome moliūgų tyrę, pagardiname prieskoniais, citrinos sultimis ir permaišome dar kartą.
  2. Čiją sėklas užpilame 100 g kokosų pieno, įpilame klevų sirupo, gerai permaišome ir paliekame 10 min.
  3. Sluoksniuojame desertą ir mėgaujamės.

Ajurveda24.lt