Jums reikės:
- saujos raudonųjų burokėlių lapų su stiebais;
- pusės stiklinės miltų;
- pusės arbatinio šaukštelio „Garam masalos“ ar kario prieskonių;
- pusės arbatinio šaukštelio druskos;
- ghi sviesto ar aliejaus kotletų kepimui.
Ruošimo eiga
Priskiname saują raudonųjų burokėlių lapų su stiebais. Smulkiai supjaustome ir grūdame grūstuve, kol išsiskirs sultys.
Įberiame pusę stiklinės miltų, pusę arbatinio šaukštelio „Garam masalos“ ar kario, pusę arbatinio šaukštelio druskos.
Viską gerai suminkome ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu ghi ar aliejaus, kol paskrus.
Patiekiame su agurkų, pomidorų salotomis ar jogurtu, grietine.
Recepto ir nuotraukos autorė Zita Užkuraitienė.
Svetainė: vlmedicina.lt
Susiję Straipsniai