Burokėlių lapų kotletai

vegetables-909659_960_720

Jums reikės:

  • saujos  raudonųjų burokėlių lapų su stiebais;
  • pusės stiklinės miltų;
  • pusės arbatinio šaukštelio „Garam masalos“ ar kario prieskonių;
  • pusės arbatinio šaukštelio druskos;
  • ghi sviesto ar aliejaus kotletų kepimui.

Ruošimo eiga

Priskiname saują  raudonųjų burokėlių lapų su stiebais. Smulkiai supjaustome ir grūdame  grūstuve, kol išsiskirs sultys.

 Įberiame  pusę stiklinės miltų, pusę arbatinio šaukštelio „Garam masalos“ ar kario, pusę arbatinio šaukštelio druskos.

 Viską gerai suminkome ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu ghi ar aliejaus, kol paskrus.

 Patiekiame su agurkų, pomidorų salotomis ar jogurtu, grietine.

Burokeliukotletai

Recepto ir nuotraukos autorė Zita Užkuraitienė.

Svetainė: vlmedicina.lt