Bemielė pica su sūrio krašteliais

Pica-su-surio-krasteliais

Jums reikės:

  • 2 st.( stiklinė 250 ml) miltų;
  • 1/2 st. viso grūdo miltų;
  • 200 ml vandens;
  • 3 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 1/2 a. š. druskos;
  • sūrio;
  • pomidorų padažo;
  • pomidoro.

Gaminimo eiga

  1. Į dubenį beriame miltus, kepimo miltelius, druską ir permaišome. Padarome duobutę. Į duobutę pilame aliejų, vandenį ir šakute pradedame maišyti tešlą, imant miltus nuo kraštelių. Kai šakutės nebereikės, minkome tešlą rankomis apie 5 minutes. Tešlą dedame į šaldytuvą 30 min. 
  2. Paruošiame įdarą: sutarkuojame sūrį, supjaustome pomidorus ir sūrį krašteliams.
  3. Tešlą padaliname į 2 dalis. Iškočiojame apskritimą. Dedame į kepimo formą, paliekame ilgesnius kraštelius, nes reikės paslėpti sūrį. Ant kraštelių išdėliojame sūrį. 
  4. Jį paslepiame. 
  5. Dedame pasirinktą įdarą. 
  6. Ir kepame iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 – 12 minučių. 

Išeiga: dvi 28 cm skersmens picos.

Ajurvedoszinios.lt