Jums reikės:
- 2 st.( stiklinė 250 ml) miltų;
- 1/2 st. viso grūdo miltų;
- 200 ml vandens;
- 3 v. š. alyvuogių aliejaus;
- 1 a. š. kepimo miltelių;
- 1/2 a. š. druskos;
- sūrio;
- pomidorų padažo;
- pomidoro.
Gaminimo eiga
- Į dubenį beriame miltus, kepimo miltelius, druską ir permaišome. Padarome duobutę. Į duobutę pilame aliejų, vandenį ir šakute pradedame maišyti tešlą, imant miltus nuo kraštelių. Kai šakutės nebereikės, minkome tešlą rankomis apie 5 minutes. Tešlą dedame į šaldytuvą 30 min.
- Paruošiame įdarą: sutarkuojame sūrį, supjaustome pomidorus ir sūrį krašteliams.
- Tešlą padaliname į 2 dalis. Iškočiojame apskritimą. Dedame į kepimo formą, paliekame ilgesnius kraštelius, nes reikės paslėpti sūrį. Ant kraštelių išdėliojame sūrį.
- Jį paslepiame.
- Dedame pasirinktą įdarą.
- Ir kepame iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 – 12 minučių.
Išeiga: dvi 28 cm skersmens picos.
Susiję Straipsniai