Paprasta, sotu ir labai, labai skanu.
Jums reikės:
- 500 g bulvių;
- 250 g panyro (saldaus pieno sūris);
- 3 vnt. jūros dumblių „Nori“;
- 1 a. š. ciberžolės;
- 1/4 a. š. asafetidos;
- 1/2 a. š. druskos;
- 1/4 a. š. druskos „Kala Namak“;
- juodųjų pipirų;
- aliejaus arba sviesto „ghi“ kepimui.
Gaminimo eiga
- Bulves išverdame su lupenomis.
- Panyrą sutarkuojame stambia tarka.
- Bulves nulupame ir sutarkuojame.
- Norį supjaustome nedideliais gabaliukais.
- Į dubenį dedame panyrą, bulves, pagardiname prieskoniai ir permaišome.
- Įmaišome norį lapus per 3–4 kartus.
- Keptuvėje įkaitiname 2 v. š. aliejaus.
- Drėgnomis rankomis suformuojame nedidelius kotletukus ir apkepame iš abiejų pusių.
Paveikslėliai iš svetainės Ajurvedoszinios.lt
Susiję Straipsniai