Tirštos kriaušių sultys su prieskoniais

get

Šios sultys tirštos, švelnios ir aromatingos, paruoštos iš trintų kriaušių su prieskoniais. Sultys gana greitai tamsėja, dėl to suvartokite ilgai nelaukiant.

Jums reikės:

  • 5 gerai sunokusių kriaušių;
  • 300 ml šalto vandens;
  • pusės citrinos sulčių;
  • 2 šaukštų rudojo cukraus;
  • ½ šaukštelio malto kardamono;
  • ½ šaukštelio malto cinamono;
  • žiupsnelio šafrano.

Ruošimo eiga

Šafraną sugrūskite prieskonių grūstuvėje ir užpilkite šaukštu karšto vandens. Atidėkite 10 minučių. Kriaušes nuplaukite, perpjaukite išilgai pusiau, išimkite sėklalizdžius ir nulupkite. Sudėkite į kokteilinę, užpilkite vandeniu, supilkite citrinos sultis ir šafrano vandenį, suberkite cukrų, prieskonius, ir viską išplakite iki vienalytės konsistencijos. Patiekite aukštose taurėse su šiaudeliais. Suvartokite ilgai nelaukiant.

Išeiga: 3 porcijos.

 

 

 

Jogosmityba.lt

Paveikslėliai iš svetainės Jogosmityba.lt

Pasidalinkite su kitais!