Suši „kitaip“

chopsticks-698495_640

Siūlome pasigaminti išskirtinių, netikėtais poskoniais sužavinčių vegetariškų suši.

Reikės:

Saulėgrąžų sėklų

Abrikosų

Morkos

Pomidoro

Saliero

Prieskonių: druskos, asafetidos, juodųjų pipirų, jalapeno gabalėlių

Nori lapų

Sojos padažo

Eiga:

Saulėgrąžų sėklas ir abrikosus 2-4 val. pamirkome. Sudedame jas į trintuvą kartu su morka ir abrikosais, sumalame. Pomidorą smulkiai supjaustome. Saliero kotus sukapojame gabaliukais. Viską sumaišome. Pagal skonį dedame druską, asafetidą, juodus pipirus arba jalapeno gabaliukus. Ant Nori lapo dedame gautą masę. Susukam Nori lapą ir jo kraštą (truputį pašlapinę vandeniu) užspaudžiame. Supjaustome ritinėliais ir patiekiame su sojos padažu.

SEMC 3MP DSC

 

SEMC 3MP DSC

Pasidalinkite su kitais!