Receptai

Džiovintų abrikosų pyragas

Šiam pyragui reikės labai gerai išmirkytų abrikosų, dėl to vaisius užsimerkite iš vakaro. Pyragas – vegetarinis, kepamas be kiaušinių. Jums..

Žagarėliai be kiaušinių

Jums reikės: 1 stiklinės kefyro 1 šaukštelio sodos (be kaupo) 1 valgomojo šaukšto cukraus 1/2 arbatinio šaukštelio druskos 400 g..


Tortas „Napoleonas“

Ši tortą reiktų brandinti 2 dienas, o jeigu lakštai storesni prireiks ir 3 dienų. Paplotėlius kočioti kuo ploniau ir su miltais. Visus..

Grietiniečiai

Šie pyragėliai atitinka savo pavadinimą šimtu procentų. Grietinė čia dedama visur: į tešlą, įdarą, ir net į glajų. Grietiniečiai tirpsta burnoje,..

Karamelinės saulėgrąžos

Karamelinės saulėgrąžos – tai indiškų „samosų“ variacija saldžia tema. Pyragėlių įdaras – karamelizuoto pieno ir yra labai saldus, dėl to..



Minkštučiai kokosiniai pyragaičiai

Purūs, minkšti, sultingi, švelnaus skonio ir pieniško aromato kokosiniai pyragaičiai užmaišomi labai greitai, tam nereikia jokių įmantrių įgūdžių, tešlai naudojama..

Saldaus pieno varškės spurgos

Gardžiai apskrudusios iš išorės, aukso geltonumo viduje – šios spurgos pagaminamos akimirksniu ir nepakeičiamos tuomet, kai skanaus norisi tuoj pat..




Kuskusas su daržovių padažu

Kuskusas yra tradicinės Šiaurės Afrikos ir arabų šalyse plačiai paplitusios kruopos. Kuskusas yra dirbtinė kruopa: manų kruopos apšlakstomos vandeniu ir..