Orkaitėje keptos braškės

Orkaiteje-keptos-braskes2-696×464

Taip pagamintos braškės yra sodraus skonio. Puikiai tiks naminiam limonadui gaminti, ledams, apkepams ar blynams gardinti.

Jums reikės:

  • 700 g braškių;
  • 6 v. š. rudojo cukraus.

Gaminimo eiga

  1. Braškes nuplauname ir perpjauname pusiau.
  2. Dubenyje uogas permaišome su cukrumi ir dedame į kepimo formą.
  3. Kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
  4. Atvėsiname ir sudedame į stiklainius.

Pastabos

  1. Prieš kepant braškes galima pagardinti cinamonu, gvazdikėliais ar kardamonu.
  2. Prieš sudedant į stiklainius galima sutrinti maisto smulkintuvu iki vientisos masės.

Ajurvedoszinios.lt


Padėk Balarama.lt gyvuoti!

 www.balarama.lt/parama

————————————————————————————


Paveikslėliai iš svetainės: Ajurvedoszinios.lt

Pasidalinkite su kitais!