Moliūgų karis

Moliugu-karis1-696×463

Skanus, kvapnus, aštrus moliūgų troškinys.

Jums reikės:

  • 400 g moliūgo;
  • 400 ml kokosų pieno;
  • 150 ml vandens;
  • 1 a.š. maltų kalendrų;
  • 1 a. š. maltų kuminų;
  • 1/2 a. š. „Curry Masala“ prieskonių mišinio;
  • 1 čili pipiro;
  • 1 v. š.  smulkiai supjaustyto imbiero;
  • druskos pagal skonį.

Gaminimo eiga

  1. Moliūgą supjaustome kubeliais.
  2. Keptuvėje įkaitiname 2 v. š. aliejaus, beriame imbierą ir maišant kepame 1 minutę.
  3. Dedame supjaustytą čilį pipirą ir prieskonius. Maišant kepame dar 30 sekundžių.
  4. Į keptuvę dedame moliūgą, permaišome ir kepame 1-2 minutes.
  5. Pilame kokosų pieną, vandenį, pagardiname druska ir užverdame ant didelės ugnies.
  6. Troškiname ant mažos ugnies uždengus dangčiu kol moliūgas suminkštės (apie 10 minučių).
  7. Tiekiame su ryžiais.

 

Skanaus!

Ajurvedoszinios.lt

Paveikslėliai iš svetainės Ajurvedoszinios.lt

Pasidalinkite su kitais!