Natūralūs migdolų saldainiai

Untitled

Labai paprasti, skanūs, sveiki ir naturalūs, žaliavalgiški migdolų saldainiai. Jeigu neturite kurio nors iš patariamų ingredientų, imkitės improvizacijos ir sudėkite tai ką turite: bet kokių riešutų, sėklų, džiovintų vaisių, susmulkikite ir gausite nuostabaus skonio, pilnus energijos, ir svarbiausia žaliavalgiškus saldainukus.

Ingredientai:

200 g migdolų riešutų

100 g razinų

50 g seklų pagal pasirinkimą (sezamų, saulėgrąžų, moliūgų)

50 g datulių

50 g kokosų drožlių

3 valgomieji šaukštai kerobo miltelių

30 ml vandens

Įrankiai:

Maisto procesorius arba smulkintuvas

Metodas:

  1. Sumalkite migdolus maisto procesoriumi. Jeigu neturite, pamirkykite migdolus vandenyje 12 valandų ir sutrinkite su smulkintuvu iki kol pasidarys maži gabalėliai.
  2. Sudėkite sėklas, razinas, datules, kerobo miltelius, šiek tiek vandens, kad būtų minkštesnė masė, ir susmukinkite iki kol taps vientisa, lygi masė.

  3. Suformuokite saldainius pagal savo pasirinkimą ir apibarstykite kokosų drožlėmis.

Skanaus!

Už receptą dėkojame Ievai Kurmytei!

Pasidalinkite su kitais!