Bemielė pica su panyru

Bemiele-pica-su-panyru-570×380

Skani pica jaukiam vakarui. Mano mėgstamiausia pica yra tiesiog su sūriu ir pomidorų padažu. Dažniausiai įdedu kelių rūšių sūrio, tačiau šį kartą turėjau tik puskiečio ir panyro sūrio, taigi juos ir įdėjau. Rezultatas man labai patiko.

Jums reikės:

  • 200 g miltų (naudojau speltos);
  • 125 ml vandens;
  • 1 v. š. kukurūzo krakmolo;
  • 1/2 a. š. druskos;
  • 3 v. š. aliejaus (naudojau alyvuogių);
  • 200 g sūrio;
  • 100 g panyro (saldaus pieno sūris);
  • pomidorų padažo.

Ruošimo eiga:

  1. Į dubenį beriame miltus, druską, krakmolą ir permaišome. Pilame vandenį, aliejų ir užmaišome tešlą.
  2. Sutarkuojame sūrį, supjaustome panyrą.
  3. Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstyto paviršiaus ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepame pomidorų padažu, dedame sūrį.
  4. Picą kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15–20 minučių.
  5. Valgome šiltą.

Skanaus!

Vegetarai.eu

Pasidalinkite su kitais!