Arbata su imbieru ir ciberžole

IMG_4467

Kai lauke spaudžia šaltukas, o mums gresia peršalimas, reikia imtis veiksmingų priemonių. Skani, aštroko skonio arbata. Jei mėgstate karštesnius gėrimus, tada medaus geriau nedėti, o valgyti jį atskirai užgeriant arbatėle.

Jums reikės:

  • 0,5 a. š. maltos ciberžolės;
  • 1 a. š.  tarkuoto imbiero;
  • 0,25 a. š. maltų kajeno pipirų;
  • 0,5 a. š. citrinos sulčių;
  • 2 a. š. medaus;
  • 500 ml  karšto vandens.

Gaminimo eiga

  • Sumaišome visus ingredientus, išskyrus vandenį (aš tam naudoju nedidelį puodą).
  • Užpilame vandeniu (pašildytu iki 40 laipsnių).

Gaminimo laikas: 10 min.


Padėk Balarama.lt gyvuoti!

 www.balarama.lt/parama

————————————————————————————


Kiekis: 2 asmenims.

Ajurvedoszinios.lt

Pagrindinis paveikslėlis iš svetainės: Ajurvedoszinios.lt

Pasidalinkite su kitais!